- Otrzymane podziękowania: 0
Nasza kolejna wersja 2.1
- Nkrysta
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1533
by Nkrysta
Odpowiedzi udzielił Nkrysta na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Wsparcie iCloud byłoby świetne.
Dziś druga sesja szkoleniowa Idoceo z personelem. Kilka punktów:
Następnym razem proszę przekazać, że byłoby cudownie móc wybrać (skopiować i wkleić) wiele kolumn naraz lub utworzyć funkcję powtarzania.
Również automatyczne rozpoczynanie nazw i pól tytułu od dużej litery.
Niektórzy pracownicy nie otrzymują zabezpieczenia kodu PIN, a aplikacja po prostu się otwiera, nawet jeśli kod został wprowadzony do ustawień! ! ! Jakieś pomysły Bert?
Dziś druga sesja szkoleniowa Idoceo z personelem. Kilka punktów:
Następnym razem proszę przekazać, że byłoby cudownie móc wybrać (skopiować i wkleić) wiele kolumn naraz lub utworzyć funkcję powtarzania.
Również automatyczne rozpoczynanie nazw i pól tytułu od dużej litery.
Niektórzy pracownicy nie otrzymują zabezpieczenia kodu PIN, a aplikacja po prostu się otwiera, nawet jeśli kod został wprowadzony do ustawień! ! ! Jakieś pomysły Bert?
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 13 3 miesięcy temu - Rok 13 3 miesięcy temu #1538
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć Nkrista,
Zauważyliśmy funkcje kolumn kopiuj i wklej, dodamy je w naszej następnej dużej aktualizacji.
Jeśli chodzi o wielkie litery, powinno już działać, w rzeczywistości zależy to od ustawień (systemowych)/klawiatury. Jeśli jest włączona, pole Nazwa powinno automatycznie „zapisywać się wielkimi literami”. Zauważyłem jednak, sprawdzimy to
A co do hasła... tak, wiem co jest nie tak (dowiedzieliśmy się wczoraj). W obecnej wersji hasło nie może zaczynać się od 0. 01234 nie jest ważny, ale 1234 tak.
Przygotowujemy małą aktualizację, która rozwiąże ten problem z hasłem i kilkoma innymi, które komentowaliśmy na początku tego posta
Zauważyliśmy funkcje kolumn kopiuj i wklej, dodamy je w naszej następnej dużej aktualizacji.
Jeśli chodzi o wielkie litery, powinno już działać, w rzeczywistości zależy to od ustawień (systemowych)/klawiatury. Jeśli jest włączona, pole Nazwa powinno automatycznie „zapisywać się wielkimi literami”. Zauważyłem jednak, sprawdzimy to
A co do hasła... tak, wiem co jest nie tak (dowiedzieliśmy się wczoraj). W obecnej wersji hasło nie może zaczynać się od 0. 01234 nie jest ważny, ale 1234 tak.
Przygotowujemy małą aktualizację, która rozwiąże ten problem z hasłem i kilkoma innymi, które komentowaliśmy na początku tego posta
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez bert.
- Sarahe999
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1991
by Sarahe999
Odpowiedzi udzielił Sarahe999 na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Byłoby wspaniale, gdybyśmy mogli dodać dane do planu miejsc. To chyba jedyna rzecz, której brakuje.
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1994
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Cześć Sarahe999,
Tak, będzie to możliwe w naszej następnej dużej aktualizacji v2.5!
- bwainwright
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2007
by bwainwright
Masz jakiś pomysł na ETA na 2.5? Jest to jedyna funkcja, której dosłownie NIE CHCĘ użyć...
Bena Wainwrighta
Odpowiedzi udzielił bwainwright na temat Nasza kolejna wersja 2.1
bert napisał: Cześć Sarahe999,
Masz jakiś pomysł na ETA na 2.5? Jest to jedyna funkcja, której dosłownie NIE CHCĘ użyć...
Bena Wainwrighta
- fernandezortiz
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2016
by fernandezortiz
Odpowiedzi udzielił fernandezortiz na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Estaría bien, para controlar la asistencia y la actitud en clase, tener un tipo de nota numérica como el que proponéis en el ejemplo, pero que tuviese 8/10 iconos para que se pudieran tener en cuenta los retrasos, si trae o no el material , comportamiento, si participa en clase, ... Si el tipo de nota es de texto, esto se puede hacer pero con el numérico no.
dzięki
Fernanda.
dzięki
Fernanda.
- Sarahe999
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2023
by Sarahe999
To świetna wiadomość.
Nie mogę się doczekać aktualizacji.
Odpowiedzi udzielił Sarahe999 na temat Nasza kolejna wersja 2.1
bert napisał: Cześć Sarahe999,
To świetna wiadomość.
Nie mogę się doczekać aktualizacji.
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 2 miesięcy temu #2067
by bert
Cześć wszystkim!
Opublikowaliśmy dzisiaj niewielką aktualizację (v2.0.1), która usuwa błędy znalezione w naszej poprzedniej wersji i skomentowane tutaj w tym wątku. Krótka lista zmian są szczegółowo opisane tutaj
Kiedy nowa wersja jest dostępna w sklepie, wszystkie Twoje świetne recenzje i komentarze są jakoś tracone, a przynajmniej nie są dostępne na pierwszy rzut oka, ponieważ należą do starszej wersji.
Mimo że jest to w zasadzie wydanie konserwacyjne bez fantazyjnych opcji, nowa lub zaktualizowana recenzja/komentarz w sklepie z aplikacjami bardzo nam pomoże!
Dzięki
Pracujemy nad naprawdę niesamowitymi nowymi funkcjami do naszej następnej wersji, będziemy Cię informować
Opublikowaliśmy dzisiaj niewielką aktualizację (v2.0.1), która usuwa błędy znalezione w naszej poprzedniej wersji i skomentowane tutaj w tym wątku. Krótka lista zmian są szczegółowo opisane tutaj
Kiedy nowa wersja jest dostępna w sklepie, wszystkie Twoje świetne recenzje i komentarze są jakoś tracone, a przynajmniej nie są dostępne na pierwszy rzut oka, ponieważ należą do starszej wersji.
Mimo że jest to w zasadzie wydanie konserwacyjne bez fantazyjnych opcji, nowa lub zaktualizowana recenzja/komentarz w sklepie z aplikacjami bardzo nam pomoże!
Dzięki
Pracujemy nad naprawdę niesamowitymi nowymi funkcjami do naszej następnej wersji, będziemy Cię informować
- Scotti
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 1 miesięcy temu #2247
by Scotti
Odpowiedzi udzielił Scotti na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Właśnie zacząłem używać aplikacji i uwielbiam ją. Ponieważ jest koniec roku, zastanawiam się nad ustaleniem harmonogramu na przyszły rok. Tak, mamy już jeden. Czy mogę również zapisać informacje o klasie z poprzedniego roku.
Pomysły na przyszłość z harmonogramem oceny, w którym można zaplanować rok na zadania oceny
Dzięki
Pomysły na przyszłość z harmonogramem oceny, w którym można zaplanować rok na zadania oceny
Dzięki
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 13 1 miesięcy temu #2248
by bert
cześć scotti,
Aby zachować informacje z zeszłego roku:
- Stuknij przytrzymaj w takim razie na każdej lekcji Edytuj i Włącz opcję „Ukryj przed tablicą”.
Upewnij się, że wypełniłeś informacje „Rok” dla każdej klasy, pozwoli to łatwo przeglądać te dane podczas „Pokazywania ukrytych klas” z ekranu tablicy.
Niestety stare rozkłady jazdy nie mogą być łatwo przechowywane, ale po prostu wykonując kopię zapasową, zachowasz wszystko, co jest przechowywane w aplikacji, i będziesz mógł je później przywrócić, aby je przejrzeć. Coś w rodzaju „wehikułu czasu”, w którym możesz wrócić i mieć swoje informacje bez zmian.
Zanotowaliśmy harmonogram oceny w naszych zadaniach!
pozdrowienia
Aby zachować informacje z zeszłego roku:
- Stuknij przytrzymaj w takim razie na każdej lekcji Edytuj i Włącz opcję „Ukryj przed tablicą”.
Upewnij się, że wypełniłeś informacje „Rok” dla każdej klasy, pozwoli to łatwo przeglądać te dane podczas „Pokazywania ukrytych klas” z ekranu tablicy.
Niestety stare rozkłady jazdy nie mogą być łatwo przechowywane, ale po prostu wykonując kopię zapasową, zachowasz wszystko, co jest przechowywane w aplikacji, i będziesz mógł je później przywrócić, aby je przejrzeć. Coś w rodzaju „wehikułu czasu”, w którym możesz wrócić i mieć swoje informacje bez zmian.
Zanotowaliśmy harmonogram oceny w naszych zadaniach!
pozdrowienia