Nasza kolejna wersja 2.1

Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1533 by Nkrysta
Odpowiedzi udzielił Nkrysta na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Wsparcie iCloud byłoby świetne.

Dziś druga sesja szkoleniowa Idoceo z personelem. Kilka punktów:

Następnym razem proszę przekazać, że byłoby cudownie móc wybrać (skopiować i wkleić) wiele kolumn naraz lub utworzyć funkcję powtarzania.
Również automatyczne rozpoczynanie nazw i pól tytułu od dużej litery.

Niektórzy pracownicy nie otrzymują zabezpieczenia kodu PIN, a aplikacja po prostu się otwiera, nawet jeśli kod został wprowadzony do ustawień! ! ! Jakieś pomysły Bert?
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu - Rok 13 3 miesięcy temu #1538 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć Nkrista,

Zauważyliśmy funkcje kolumn kopiuj i wklej, dodamy je w naszej następnej dużej aktualizacji.

Jeśli chodzi o wielkie litery, powinno już działać, w rzeczywistości zależy to od ustawień (systemowych)/klawiatury. Jeśli jest włączona, pole Nazwa powinno automatycznie „zapisywać się wielkimi literami”. Zauważyłem jednak, sprawdzimy to

A co do hasła... tak, wiem co jest nie tak (dowiedzieliśmy się wczoraj). W obecnej wersji hasło nie może zaczynać się od 0. 01234 nie jest ważny, ale 1234 tak.

Przygotowujemy małą aktualizację, która rozwiąże ten problem z hasłem i kilkoma innymi, które komentowaliśmy na początku tego posta
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez bert.
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1991 by Sarahe999
Odpowiedzi udzielił Sarahe999 na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Byłoby wspaniale, gdybyśmy mogli dodać dane do planu miejsc. To chyba jedyna rzecz, której brakuje.
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #1994 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Cześć Sarahe999,
Tak, będzie to możliwe w naszej następnej dużej aktualizacji v2.5!
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2007 by bwainwright
Odpowiedzi udzielił bwainwright na temat Nasza kolejna wersja 2.1

bert napisał: Cześć Sarahe999,

Masz jakiś pomysł na ETA na 2.5? Jest to jedyna funkcja, której dosłownie NIE CHCĘ użyć...

Bena Wainwrighta
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2016 by fernandezortiz
Odpowiedzi udzielił fernandezortiz na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Estaría bien, para controlar la asistencia y la actitud en clase, tener un tipo de nota numérica como el que proponéis en el ejemplo, pero que tuviese 8/10 iconos para que se pudieran tener en cuenta los retrasos, si trae o no el material , comportamiento, si participa en clase, ... Si el tipo de nota es de texto, esto se puede hacer pero con el numérico no.

dzięki

Fernanda.
Więcej
Rok 13 3 miesięcy temu #2023 by Sarahe999
Odpowiedzi udzielił Sarahe999 na temat Nasza kolejna wersja 2.1

bert napisał: Cześć Sarahe999,

To świetna wiadomość.
Nie mogę się doczekać aktualizacji.
Więcej
Rok 13 2 miesięcy temu #2067 by bert
Cześć wszystkim!

Opublikowaliśmy dzisiaj niewielką aktualizację (v2.0.1), która usuwa błędy znalezione w naszej poprzedniej wersji i skomentowane tutaj w tym wątku. Krótka lista zmian są szczegółowo opisane tutaj

Kiedy nowa wersja jest dostępna w sklepie, wszystkie Twoje świetne recenzje i komentarze są jakoś tracone, a przynajmniej nie są dostępne na pierwszy rzut oka, ponieważ należą do starszej wersji.

Mimo że jest to w zasadzie wydanie konserwacyjne bez fantazyjnych opcji, nowa lub zaktualizowana recenzja/komentarz w sklepie z aplikacjami bardzo nam pomoże!

Dzięki

Pracujemy nad naprawdę niesamowitymi nowymi funkcjami do naszej następnej wersji, będziemy Cię informować
Więcej
Rok 13 1 miesięcy temu #2247 by Scotti
Odpowiedzi udzielił Scotti na temat Nasza kolejna wersja 2.1
Właśnie zacząłem używać aplikacji i uwielbiam ją. Ponieważ jest koniec roku, zastanawiam się nad ustaleniem harmonogramu na przyszły rok. Tak, mamy już jeden. Czy mogę również zapisać informacje o klasie z poprzedniego roku.

Pomysły na przyszłość z harmonogramem oceny, w którym można zaplanować rok na zadania oceny

Dzięki
Więcej
Rok 13 1 miesięcy temu #2248 by bert
cześć scotti,
Aby zachować informacje z zeszłego roku:
- Stuknij przytrzymaj w takim razie na każdej lekcji Edytuj i Włącz opcję „Ukryj przed tablicą”.
Upewnij się, że wypełniłeś informacje „Rok” dla każdej klasy, pozwoli to łatwo przeglądać te dane podczas „Pokazywania ukrytych klas” z ekranu tablicy.

Niestety stare rozkłady jazdy nie mogą być łatwo przechowywane, ale po prostu wykonując kopię zapasową, zachowasz wszystko, co jest przechowywane w aplikacji, i będziesz mógł je później przywrócić, aby je przejrzeć. Coś w rodzaju „wehikułu czasu”, w którym możesz wrócić i mieć swoje informacje bez zmian.

Zanotowaliśmy harmonogram oceny w naszych zadaniach!

pozdrowienia