- Otrzymane podziękowania: 749
Nasza kolejna wersja 2.1
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1200
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć ianmck01,
Około 1 , spróbuj długo dotknąć nagłówka kolumny obecności , masz opcję „uczestniczyć we wszystkich”. Myślę, że właśnie tego potrzebujesz! Jest dostępny zarówno w trybie szybkim, jak i bardzo szybkim
2) Zasoby: Tak, pracujemy nad tym. Wyświetlanie różnego rodzaju zasobów, takich jak pliki PDF, dokumenty DOC, adresy URL w aplikacji, może być nieco problematyczne. Tak więc prawdopodobnie zaczniemy od kilku linków, tak jak sugerujesz, i zostaną one pokazane w odpowiednich miejscach apps , iBooks do PDF , Numbers do XLS i tak dalej.
3) Wydarzenia iCal ... to wciąż praca w toku! Mieliśmy sporo pracy do wykonania z nowymi funkcjami zdjęć i dźwięku i zostawiliśmy to do następnej wersji. Postaramy się to poprawić.
Dziekuję za odpowiedź!
Około 1 , spróbuj długo dotknąć nagłówka kolumny obecności , masz opcję „uczestniczyć we wszystkich”. Myślę, że właśnie tego potrzebujesz! Jest dostępny zarówno w trybie szybkim, jak i bardzo szybkim
2) Zasoby: Tak, pracujemy nad tym. Wyświetlanie różnego rodzaju zasobów, takich jak pliki PDF, dokumenty DOC, adresy URL w aplikacji, może być nieco problematyczne. Tak więc prawdopodobnie zaczniemy od kilku linków, tak jak sugerujesz, i zostaną one pokazane w odpowiednich miejscach apps , iBooks do PDF , Numbers do XLS i tak dalej.
3) Wydarzenia iCal ... to wciąż praca w toku! Mieliśmy sporo pracy do wykonania z nowymi funkcjami zdjęć i dźwięku i zostawiliśmy to do następnej wersji. Postaramy się to poprawić.
Dziekuję za odpowiedź!
Następujący użytkownicy podziękowali: ianmck01
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1235
by bert
Oddzieliliśmy zarówno angielskie (francuskie, włoskie, portugalskie), jak i hiszpańskie wątki dla naszych próśb i sugestii dotyczących 2.1
Dla Was to był mały bałagan... a dla nas super... wszystkie propozycje w jednym!
Mam nadzieję, że teraz jest bardziej czytelny.
Podziękowania
Dla Was to był mały bałagan... a dla nas super... wszystkie propozycje w jednym!
Mam nadzieję, że teraz jest bardziej czytelny.
Podziękowania
- Książę
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 12 5 miesięcy temu #1237
by Książę
Odpowiedzi udzielił Książę na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Używam tego już od jakiegoś czasu i kocham twoją aplikację, więc nie mogę się doczekać wersji 2.1. Nie przeczytałem wszystkich twoich postów, ponieważ właśnie się zarejestrowałem, więc prawdopodobnie Ben już o tym wspomniał, ale planer dla nauczycieli byłby świetnym dodatkiem do wszystkich twoich okresy jednego dnia, ponieważ śledzenie indywidualnych pamiętników dla każdej klasy staje się nieco trudne. Dzięki kocham to

- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1242
by bert
Dzięki LDuke,
Tak, to pojawi się w naszej następnej wersji!
Tak, to pojawi się w naszej następnej wersji!
- Deb
-
Rok 12 5 miesięcy temu #1465
by Deb
Odpowiedzi udzielił Deb na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Jakakolwiek szansa na zrobienie aplikacji również na Mac Air. (albo coś przegapiłem)
Uwielbiam iDoceo i uważam, że jest świetne.
Uwielbiam iDoceo i uważam, że jest świetne.
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1467
by bert
Cześć Deb,
W następnej dużej aktualizacji iDoceo dla iPada dodamy obsługę iCloud, co pozwoli nam kierować reklamy również na platformę Mac i iPhone. Może to zająć trochę czasu, ale pracujemy nad tym!
Podziękowania
W następnej dużej aktualizacji iDoceo dla iPada dodamy obsługę iCloud, co pozwoli nam kierować reklamy również na platformę Mac i iPhone. Może to zająć trochę czasu, ale pracujemy nad tym!
Podziękowania
- sm1987
-
Rok 12 5 miesięcy temu #1496
by sm1987
Odpowiedzi udzielił sm1987 na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Uwielbiam aplikację! Rumiany genialny, zachwycałem się nim w szkole i na kursach zewnętrznych! Nie jestem pewien, czy to zostało zasugerowane, ale dobrze byłoby móc załadować schematy pracy do planisty, nad którym pracujesz w wersji 2.1? Jak opcja planowania średniookresowego?
Czekamy na aktualizację już super aplikacji!
: Lol:
Czekamy na aktualizację już super aplikacji!
: Lol:
- sm1987
-
Rok 12 5 miesięcy temu #1497
by sm1987
Odpowiedzi udzielił sm1987 na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Aha, czy istnieje sposób, w jaki aplikacja automatycznie śledzi postępy uczniów w osiąganiu celu na koniec roku? Byłoby dobrze, gdybyś już nie mógł!
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1500
by bert
dzięki smo1987,
Pracujemy nad możliwością dodawania różnych schematów do planisty, tak jak w tradycyjnym dzienniku ocen. Nadal nie jesteśmy pewni, jak będą wyglądać ani ile schematów będzie dostępnych… zachowamy to jako małą niespodziankę!
PS: Wyślę Ci później wiadomość prywatną w sprawie śledzenia postępów ucznia
Pracujemy nad możliwością dodawania różnych schematów do planisty, tak jak w tradycyjnym dzienniku ocen. Nadal nie jesteśmy pewni, jak będą wyglądać ani ile schematów będzie dostępnych… zachowamy to jako małą niespodziankę!
PS: Wyślę Ci później wiadomość prywatną w sprawie śledzenia postępów ucznia
Następujący użytkownicy podziękowali: Otwarte123
- Otwarte123
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 12 5 miesięcy temu #1525
by Otwarte123
Odpowiedzi udzielił Otwarte123 na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
to jest smo1987ale myślałem, że logowałem się wcześniej i miałem złą nazwę użytkownika! Dzięki za odpowiedź i byłoby wspaniale dowiedzieć się o śledzeniu postępów uczniów