Nasza kolejna wersja 2.1

• Neil
Rok 12 6 miesięcy temu #960 by Neil
Odpowiedzi udzielił Neil na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć Burt,

W dzienniku nie mogę dodawać zdjęć, jeśli w tym dniu jest wymieniona pozycja iCal, każdy inny pusty dzień jest w porządku. Gdy iCal jest wyłączony, dziennik akceptuje zdjęcia. Czy masz jego problem po swojej stronie?
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #961 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć Neil,
Tak, to znany błąd (sprawdź dwa pierwsze posty w tym samym wątku!), Rozwiążemy go w następnej aktualizacji.
  • Neil
Rok 12 6 miesięcy temu #997 by Neil
Ta sugestia może być trochę trudna do uwzględnienia. Czy byłaby możliwość wpisania efektów zajęć dla danej klasy. Następnie w trybie dziennika możesz wybrać/zaznaczyć wyniki, których nauczano podczas tej lekcji. Dzięki, kontynuuj wspaniałą pracę, Neil ;)
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #998 by bert
Cześć Neil,
Dzięki za wskazówkę. Pytanie, czy ten wynik kursu ma coś wspólnego z datami w pamiętniku? Chyba nie, a pomysł bardzo mi się podoba. Staramy się dodawać nowe i ładne „formaty stron” w „trybie pamiętnika”. Kiedy już to zrobimy, możesz liczyć na tę funkcję!
Dziękuję Ci
  • Neil
Rok 12 6 miesięcy temu #1006 by Neil
Cześć Burt,

Wyniki nie muszą być powiązane z konkretnymi datami. Typowe dla kursu, pojawiające się za każdym razem, gdy wchodzisz w tryb pamiętnika. Następnie możesz zaznaczyć/zaznaczyć polami wyniki, które osiągnąłeś tego dnia (a także skorzystać z aktualnych funkcji pisania komentarzy i robienia zdjęć).
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #1136 by luminarze,
Odpowiedzi udzielił luminarze, na temat Odp: CSI...
Lo de ver todo el diario junto debería de estar para la proxima versión. Yo también lo hago así.
También sería dogodności porque en algunas clases hago lo mismo y así lo podría ver todo del tirón. Todo lo que tengo que hacer en el día.
  • Anonimowy
Rok 12 5 miesięcy temu #1153 by Anonimowy
Odpowiedzi udzielił Anonimowy na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Hola, aunque ya me habéis dicho que tomáis nota lo escribo en este post ya como usuaria registrada.

Sugiero que se pueda copiar una pestaña entera incluidas las notas de cada kolumny para rectificarlas en la copia que servirá como pestaña de recuperaciones.

dzięki
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1191 by Nenuial
Odpowiedzi udzielił Nenuial na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Świetna aplikacja!

Brakuje mi tylko jednej funkcji: więcej opcji zaokrąglania ocen. W szwajcarskim systemie oceniania masz oceny od 1 do 6 z krokiem 0.5 lub 0.25. Jeśli byłbyś w stanie dodać opcję, która pozwala określić zaokrąglenie do 5 lub 25 (nawet ewentualnie inne), byłoby świetnie.
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1194 by ianmck01
Odpowiedzi udzielił ianmck01 na temat Re: Nasza następna wersja 2.1
Cześć Bert,

Przy okazji dziękuję za odpowiedź na moje ostatnie pytanie. Mam kilka sugestii do rozważenia w następnym wydaniu:

1. Bardzo szybka kontrola obecności. Jeśli wszyscy tam są, jedno dotknięcie może oznaczać wszystkich obecnych. Brzmi jak mała rzecz, ale zrobi prawdziwą różnicę.

2. Możliwość linkowania plików (zasobów lekcyjnych, nie tylko zdjęć itp.) z Dropbox do zajęć (może w dzienniku?). Używam dziennika jako planisty i zapisu tego, co zostało omówione na lekcjach. Byłoby wspaniale móc połączyć się bezpośrednio z plikiem z tego planu/rekordu.

3. Lista wydarzeń iCal u góry strony dziennika byłaby znacznie bardziej pomocna, gdyby była wyświetlana pionowo z czasem, a nie przewijana u góry.

Kochający korzystać z aplikacji. To zrobiło prawdziwą różnicę i kolejnych 5 nauczycieli z mojej szkoły również z niego korzysta!

Ian
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #1198 by bert
Cześć Nenuial,
Tak, w rzeczywistości dodaliśmy funkcje zaokrąglania na prośbę szwajcarskiego użytkownika. Ale nie było czasu na dodanie 0.25 i 0.5 , jest to trochę bardziej skomplikowane niż się wydaje, ale będzie!
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami