- Otrzymane podziękowania: 0
Używaj z książką postępu
- Geo125
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #507
by Geo125
Używaj z książką postępu został stworzony przez Geo125
Czy ktoś korzystał z tego w połączeniu z Progress Book? Nasz okręg korzysta z tego i rodzice muszą mieć możliwość regularnego przeglądania aktualizacji. Zależy to jednak od połączenia internetowego. Podoba mi się, że ten program taki nie jest. Czy oceny z tego można łatwo eksportować do PB, ponieważ nie jest to tradycyjny arkusz kalkulacyjny?
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 12 6 miesięcy temu #509
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Używaj z książką postępu
Cześć Geo125,
Nie znam Progress Book. Być może niektórzy z naszych użytkowników będą mogli udzielić Ci więcej informacji na ten temat.
Zasadniczo polegamy na dostępnych opcjach importowania danych w Progress Book, nasze standardowe formaty to CSV i XLS, ale zawsze jesteśmy otwarci na dodanie nowych formatów i funkcji integracji.
Niedawno poprosiliśmy o integrację z Edmodo, pracują nad niektórymi narzędziami integracyjnymi, aby móc aktualizować swoje dane od stron trzecich apps takie jak nasze, nie jestem pewien, czy Progress Book ma takie narzędzia (nie widziałem ich w ich sieci!)
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami
Nie znam Progress Book. Być może niektórzy z naszych użytkowników będą mogli udzielić Ci więcej informacji na ten temat.
Zasadniczo polegamy na dostępnych opcjach importowania danych w Progress Book, nasze standardowe formaty to CSV i XLS, ale zawsze jesteśmy otwarci na dodanie nowych formatów i funkcji integracji.
Niedawno poprosiliśmy o integrację z Edmodo, pracują nad niektórymi narzędziami integracyjnymi, aby móc aktualizować swoje dane od stron trzecich apps takie jak nasze, nie jestem pewien, czy Progress Book ma takie narzędzia (nie widziałem ich w ich sieci!)
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami