- Otrzymane podziękowania: 749
Wkrótce rozpoczną się beta testy iDoceo 7 na komputery Mac! (tylko dla beta testerów)
- bert
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu - Rok 4 5 miesięcy temu #8867
by bert
Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów) został stworzony przez bert
Dzień dobry wszystkim,
Po wielu miesiącach niestrudzonej pracy rozpoczynamy dziś beta testy wersji iDoceo 7 na komputery Mac
Ta wersja jest dostępna dla beta testerów wersji na iPada. Mamy bardzo ograniczoną liczbę miejsc do testowania!
Ponieważ na Macu nie ma Testflight, musisz wysłać nam UUID swojego Maca, abyśmy mogli Cię zarejestrować przed wysłaniem Ci aplikacji. Zobaczysz kroki wyjaśnione tutaj:
www.imore.com/find-mac-udid-mac-app-store-beta-testing
i prześlij nam później ten kod na adres support @ idoceo.net
Musisz mieć zainstalowaną wersję 7 iDoceo dla iPada, jeśli chcesz synchronizować dane między iPadem a komputerem Mac.
Musisz mieć zainstalowany system Mac OS Catalina 10.15.x
Domyślnie iDoceo jest nadal aplikacją całkowicie offline, chyba że aktywujesz tę synchronizację w Opcje> Linki do chmury (na obu urządzeniach)
Twoje konto iCloud musi być takie samo na urządzeniach, które chcesz zsynchronizować.
Wersja beta będzie działać przez około miesiąc, a oficjalną aplikację można zainstalować w App Store, gdy tylko będzie dostępna, bez utraty danych.
Po wielu miesiącach niestrudzonej pracy rozpoczynamy dziś beta testy wersji iDoceo 7 na komputery Mac
Ta wersja jest dostępna dla beta testerów wersji na iPada. Mamy bardzo ograniczoną liczbę miejsc do testowania!
Ponieważ na Macu nie ma Testflight, musisz wysłać nam UUID swojego Maca, abyśmy mogli Cię zarejestrować przed wysłaniem Ci aplikacji. Zobaczysz kroki wyjaśnione tutaj:
www.imore.com/find-mac-udid-mac-app-store-beta-testing
i prześlij nam później ten kod na adres support @ idoceo.net
Musisz mieć zainstalowaną wersję 7 iDoceo dla iPada, jeśli chcesz synchronizować dane między iPadem a komputerem Mac.
Musisz mieć zainstalowany system Mac OS Catalina 10.15.x
Domyślnie iDoceo jest nadal aplikacją całkowicie offline, chyba że aktywujesz tę synchronizację w Opcje> Linki do chmury (na obu urządzeniach)
Twoje konto iCloud musi być takie samo na urządzeniach, które chcesz zsynchronizować.
Wersja beta będzie działać przez około miesiąc, a oficjalną aplikację można zainstalować w App Store, gdy tylko będzie dostępna, bez utraty danych.
Ostatnio zmieniany: 4 lata 5 miesiąc temu przez bert.
- Claire Deg
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 4 5 miesięcy temu #8868
by Claire Deg
Odpowiedzi udzielił Claire Deg na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Witam,
Je serai ravie de faire partie des beta-testers for le Mac ainsi que pour l'iPad. Komentarz faire la demande?
Wykorzystaj déjà Testflight dla jednej autentycznej aplikacji na iPadzie.
Dziękujemy!
Claire
Je serai ravie de faire partie des beta-testers for le Mac ainsi que pour l'iPad. Komentarz faire la demande?
Wykorzystaj déjà Testflight dla jednej autentycznej aplikacji na iPadzie.
Dziękujemy!
Claire
- bert
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu #8870
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Dzięki za pomoc!
To było przytłaczające przyjęcie! Zbieramy wszystkie Twoje prośby i zaczniemy wysyłać linki jutro / po jutrzejszym szczycie.
To było przytłaczające przyjęcie! Zbieramy wszystkie Twoje prośby i zaczniemy wysyłać linki jutro / po jutrzejszym szczycie.
- bert
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu #8871
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
@ClaireDeg Odbierasz teraz zaproszenie do udziału w testach beta dla uczestników. Merci de votre doradca
- Akselfa
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
Rok 4 5 miesięcy temu #8872
by Akselfa
Odpowiedzi udzielił Akselfa na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Wspaniały! Czekam na to od jakiegoś czasu. Chętnie przetestuję te wersje beta apps. w jaki sposób mogę się zgłosić?
- bert
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu #8873
by bert
Dzięki Axelph. Wyślij do nas e-maila z aplikacji, stuknij w pomoc > Wsparcie i sugestie. To może jeszcze chwilę potrwać!
Następujący użytkownicy podziękowali: Akselfa
- tmm4130
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
Rok 4 5 miesięcy temu #8874
by tmm4130
Odpowiedzi udzielił tmm4130 na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
To dobra wiadomość!
Jestem stosunkowo nowy w iDoceo, ale myślę, że dość szybko zorientowałem się, a teraz jestem zakochany i chciałbym pomóc w ulepszaniu i rozwijaniu go.
Dlatego też chciałbym zgłosić się jako beta-tester. Czy to jest możliwe?
Jestem stosunkowo nowy w iDoceo, ale myślę, że dość szybko zorientowałem się, a teraz jestem zakochany i chciałbym pomóc w ulepszaniu i rozwijaniu go.
Dlatego też chciałbym zgłosić się jako beta-tester. Czy to jest możliwe?
- Akselfa
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
Rok 4 5 miesięcy temu #8875
by Akselfa
Odpowiedzi udzielił Akselfa na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Zrobione! Dziękuję. Bez obaw o to, jak długo to potrwa.
- pokój nie wojna
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu #8883
by pokój nie wojna
Odpowiedzi udzielił pokój nie wojna na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Uwaga!
- Claire Deg
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 4 5 miesięcy temu #8884
by Claire Deg
Odpowiedzi udzielił Claire Deg na temat Beta testy iDoceo 7 dla komputerów Mac zaczynają się już dziś! (tylko dla beta testerów)
Bonjour Bert, rien reçu, c'est normal?
Claire
Claire