łączenie aplikacji idoceo z Dropbox

Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #426 by jean49
łączenie aplikacji idoceo z Dropbox został stworzony przez jean49
musisz wiedzieć, jak połączyć aplikację z Dropbox. Mam konto na dropboxie. Aplikacja nie pozwala mi przesunąć aktywacji z wyłączonej na włączoną. Jakieś rozwiązania?
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #427 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: łączenie aplikacji idoceo z Dropbox
Cześć Jean49,
To dziwne. Przesunięcie przełącznika aktywacji powinno otworzyć przeglądarkę Safari lub aplikację Dropbox, jeśli jest zainstalowana.

Powinieneś sprawdzić kilka rzeczy, najpierw upewnij się, że masz włączone Wi-Fi (lub 3G) ... a po drugie, jeśli nie masz zainstalowanej aplikacji Dropbox, zainstaluj ją i sprawdź, czy wtedy działa.

Daj znać, czy rozwiązałeś, a jeśli nie, pomyślę o czymś innym.
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #431 by jean49
Odpowiedzi udzielił jean49 na temat Re: łączenie aplikacji idoceo z Dropbox
przełącz slajdy z powrotem z włączonych na wyłączone. Aplikacja Dropbox jest zainstalowana i to okno ma się otwierać. moje hasło jest wymagane i wprowadzone. ekran robi się czarny, z wyjątkiem białego pudełka zatytułowanego Dropbox. uzyskaj ikonę obracającego się koła, aby zasugerować, że się łączy - ale nie idzie dalej. Nie wiem, co spróbować dalej. Ipad jest podłączony do sieci 3G.
jean49
Więcej
Rok 12 6 miesięcy temu #433 by bert
To dziwne, czy mogę wiedzieć, jakiego modelu iPada i wersji iOS używasz?
Więcej
Rok 12 5 miesięcy temu #725 by bert
Cześć Jean49.
Zaktualizowaliśmy iDoceo o najnowsze API Dropbox, jeśli masz szansę, zaktualizuj iDoceo do wersji 2.0 i sprawdź, czy działa poprawnie. Powinno teraz.
Podziękowania