iDoceo 3.5

Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu #4517 by cyfrowe_ciastko
Odpowiedzi udzielił cyfrowe_ciastko na temat iDoceo 3.5

- Byłoby miło dodać darmowe, lunche, przerwy, po szkole i przed szkołą do mojego planisty bez konieczności tworzenia dla nich klasy

Możesz to zrobić już teraz, dodając tekst w lokalizacji i pozostawiając klasę pustą. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to zbyt intuicyjne. Pole okresu jest jednak wymagane.

Podczas gdy możesz to zrobić. Nie możesz dodawać żadnych notatek do tego w terminarzu, co ja robię.

- W raportach dodałem adnotacje do nagłówków kolumn. Byłoby miło uwzględnić je w raportach, ponieważ byłyby one niezwykle przydatne dla rodziców.

Znakomity.
Muszę wiedzieć, czy używasz pola adnotacji, które jest małym polem tekstowym w konfiguracji nagłówka kolumny, czy też pracujesz z kartą adnotacji, która pozwala na więcej tekstu i zasobów.

Dodaję adnotację do nagłówka kolumny opisującą dane w tym polu. Wiem, co to znaczy, ale przydałoby się to w raportach

- Byłoby wspaniale, gdyby do planu miejsc dodano jakieś monitorowanie zachowania, takie jak classdojo
Tak, ten jest w naszej mapie drogowej.
.

To sprawia, że ​​jestem szczęśliwy. 3.5 czy później?

Dzięki i kontynuuj wspaniałą pracę.
Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu #4518 by cyfrowe_ciastko
Odpowiedzi udzielił cyfrowe_ciastko na temat iDoceo 3.5
Aha, i z chęcią pomogę w beta testach.
Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu #4519 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat iDoceo 3.5
@houbaruda
Witam,
Nous aurons ces statistiques dans le 3.5, comptez sur lui.
Le rapport de l'élève doit travailler déjà, il nécessite un simple clic par élève si, mais le rapport est créé automatiquement!
Ici les détails, je suppos e que vous l'avez vu déjà
Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu #4521 by bert
@digital_biscuit
Tak, postaramy się dodać to monitorowanie zachowania w wersji 3.5, ale jest kilka oczekujących zadań o wyższym priorytecie, zobaczmy, co da się zrobić!
W międzyczasie dodałem temat tutaj na wypadek, gdybyś chciał opublikować kilka próśb o nowe funkcje w innym wątku
Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu - Rok 10 10 miesięcy temu #4531 by bert
Znajdziesz tutaj bardziej szczegółowe lista nowych funkcji tej wersji 3.1
Ostatnio zmieniany: 10 lata 10 miesiąc temu przez bert.
Następujący użytkownicy podziękowali: Nenuial
Więcej
Rok 10 10 miesięcy temu #4532 by Nenuial
Odpowiedzi udzielił Nenuial na temat iDoceo 3.5
Wielkie dzięki za tę zajawkę! Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć aktualizację :)
  • sebip
Rok 10 10 miesięcy temu #4533 by sebip
Odpowiedzi udzielił sebip na temat iDoceo 3.5
Bercie,

Nowy serwer IDoceo - czy możesz rozwinąć temat „synchronizacji danych z innymi platformami”?

Dzięki,

Seb
Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #4634 by kwento
Odpowiedzi udzielił kwento na temat iDoceo 3.5
Raporty
Byłoby miło móc wybrać legitymację studencką zamiast imienia i nazwiska do drukowania z raportami. Umożliwiłoby to wysyłanie i drukowanie ocen według identyfikatora.
Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #4635 by bert
Liczyć na to. Zabrakło nam czasu na 3.1, ale na pewno będzie w 3.5.
Będziesz mógł wybrać identyfikator lub dowolne inne pole osobiste i wydrukować te oceny w losowej kolejności
Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #4640 by Ronel100
Odpowiedzi udzielił Ronel100 na temat iDoceo 3.5
Nowe dodatki wyglądają dobrze :) - Dziękuję.
Serwer ? Czy są dostępne jakieś dodatkowe szczegóły? Na przykład, czy pozwoli nam zsynchronizować dane uczniów i klas w całej szkole?