- Otrzymane podziękowania: 0
iDoceo 3.5
- cyfrowe_ciastko
-
- Niekatywne
Podczas gdy możesz to zrobić. Nie możesz dodawać żadnych notatek do tego w terminarzu, co ja robię.- Byłoby miło dodać darmowe, lunche, przerwy, po szkole i przed szkołą do mojego planisty bez konieczności tworzenia dla nich klasy
Możesz to zrobić już teraz, dodając tekst w lokalizacji i pozostawiając klasę pustą. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to zbyt intuicyjne. Pole okresu jest jednak wymagane.
Dodaję adnotację do nagłówka kolumny opisującą dane w tym polu. Wiem, co to znaczy, ale przydałoby się to w raportach- W raportach dodałem adnotacje do nagłówków kolumn. Byłoby miło uwzględnić je w raportach, ponieważ byłyby one niezwykle przydatne dla rodziców.
Znakomity.
Muszę wiedzieć, czy używasz pola adnotacji, które jest małym polem tekstowym w konfiguracji nagłówka kolumny, czy też pracujesz z kartą adnotacji, która pozwala na więcej tekstu i zasobów.
To sprawia, że jestem szczęśliwy. 3.5 czy później?- Byłoby wspaniale, gdyby do planu miejsc dodano jakieś monitorowanie zachowania, takie jak classdojo
Tak, ten jest w naszej mapie drogowej.
.
Dzięki i kontynuuj wspaniałą pracę.
- cyfrowe_ciastko
-
- Niekatywne
- bert
-
Autor
- Niekatywne
- Otrzymane podziękowania: 749
Witam,
Nous aurons ces statistiques dans le 3.5, comptez sur lui.
Le rapport de l'élève doit travailler déjà, il nécessite un simple clic par élève si, mais le rapport est créé automatiquement!
Ici les détails, je suppos e que vous l'avez vu déjà
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Tak, postaramy się dodać to monitorowanie zachowania w wersji 3.5, ale jest kilka oczekujących zadań o wyższym priorytecie, zobaczmy, co da się zrobić!
W międzyczasie dodałem temat tutaj na wypadek, gdybyś chciał opublikować kilka próśb o nowe funkcje w innym wątku
- bert
-
Autor
- Niekatywne
- Nenuial
-
- Niekatywne
- Otrzymane podziękowania: 1

- sebip
-
Nowy serwer IDoceo - czy możesz rozwinąć temat „synchronizacji danych z innymi platformami”?
Dzięki,
Seb
- kwento
-
- Niekatywne
Byłoby miło móc wybrać legitymację studencką zamiast imienia i nazwiska do drukowania z raportami. Umożliwiłoby to wysyłanie i drukowanie ocen według identyfikatora.
- bert
-
Autor
- Niekatywne
Będziesz mógł wybrać identyfikator lub dowolne inne pole osobiste i wydrukować te oceny w losowej kolejności
- Ronel100
-
- Niekatywne

Serwer ? Czy są dostępne jakieś dodatkowe szczegóły? Na przykład, czy pozwoli nam zsynchronizować dane uczniów i klas w całej szkole?