- Otrzymane podziękowania: 0
Nie można importować plików cvs (rozwiązany)
- jindee
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 4 miesięcy temu #2181
by jindee
Nie można importować plików cvs został stworzony przez jindee
Próbowałem zaimportować plik cvs do iDoceo, ale byłem sfrustrowany faktem, że nie było „Apps/iDoceo” w moim Dropbox i nie mam możliwości otwarcia pliku za pomocą iDoceo z poczty e-mail ani żadnej innej aplikacji lub narzędzia. Podejrzewam, że jest to folder, który powinien być tworzony automatycznie podczas instalacji iDoceo lub gdy jest połączony z Dropbox.Próbowałem utworzyć folder o tej nazwie w Dropbox, ale okna dialogowe „otwórz za pomocą” nie pokazują folderu, a aplikacja iDoceo nie pojawia się jako sposób na otwarcie CV.Czy jest coś, co mogę zrobić o tym?
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 12 4 miesięcy temu #2182
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Nie można importować plików cvs
cześć yindee,
Tak długo, jak plik, który próbujesz zaimportować, ma rozszerzenie CSV rozszerzenie pliku (proszę sprawdzić pisownię) iDoceo powinno znajdować się w oknie „Otwórz w” apps lista.
Jeśli chodzi o Apps/iDoceo, jest tworzony automatycznie przy pierwszej kopii zapasowej, należy ją utworzyć, a następnie sprawdzić w Dropbox, czy folder już istnieje. Nie jest to wymagane do zaimportowania żadnego pliku CSV , ale rozumiemy, że obawiasz się, że oba problemy są ze sobą powiązane.
Jeśli nadal nie możesz go rozwiązać, daj nam znać, a my się nad tym zastanowimy.
pozdrowienia
Tak długo, jak plik, który próbujesz zaimportować, ma rozszerzenie CSV rozszerzenie pliku (proszę sprawdzić pisownię) iDoceo powinno znajdować się w oknie „Otwórz w” apps lista.
Jeśli chodzi o Apps/iDoceo, jest tworzony automatycznie przy pierwszej kopii zapasowej, należy ją utworzyć, a następnie sprawdzić w Dropbox, czy folder już istnieje. Nie jest to wymagane do zaimportowania żadnego pliku CSV , ale rozumiemy, że obawiasz się, że oba problemy są ze sobą powiązane.
Jeśli nadal nie możesz go rozwiązać, daj nam znać, a my się nad tym zastanowimy.
pozdrowienia
- jindee
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 12 4 miesięcy temu #2188
by jindee
Odpowiedzi udzielił jindee na temat Nie można importować plików cvs
Dziękuję za pomoc. Jeszcze raz spojrzałem na plik „CSV”, który próbowałem zaimportować, i zauważyłem, że zapisałem go jako plik „txt”, ponownie zapisałem go jako plik „csv”, utworzyłem kopię zapasową aplikacji, aby utworzyć folder I potrzebne i teraz wszystko działa dobrze.
Dzięki jeszcze raz.
Dzięki jeszcze raz.