- Otrzymane podziękowania: 0
Jak dodać ikony
- Tj007
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 8 miesięcy temu #726
by Tj007
Jak dodać ikony został stworzony przez Tj007
Chciałbym móc dodawać ikony, takie jak telefon / notatnik / gwiazda itp. w widoku dziennika ocen, jak widać na przykładowej lekcji biologii.
Nie mogę jednak znaleźć opcji dodania ich. Sprawdziłem sekcję „jak to zrobić” i nie widziałem o nich wzmianki.
Nie mogę jednak znaleźć opcji dodania ich. Sprawdziłem sekcję „jak to zrobić” i nie widziałem o nich wzmianki.
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 12 8 miesięcy temu #728
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Jak dodać ikony
Cześć tj007,
Zależy to od rodzaju „edytora”, którego używasz do kolumny.
- Kliknij dwukrotnie nagłówek kolumny
- Przejdź do Edytora i poszukaj tekstu z ikonami
- Ratować
A teraz kliknij dwukrotnie dowolną komórkę w tej kolumnie, powinieneś być w stanie wybrać ikony, których szukasz!
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami
Zależy to od rodzaju „edytora”, którego używasz do kolumny.
- Kliknij dwukrotnie nagłówek kolumny
- Przejdź do Edytora i poszukaj tekstu z ikonami
- Ratować
A teraz kliknij dwukrotnie dowolną komórkę w tej kolumnie, powinieneś być w stanie wybrać ikony, których szukasz!
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami
- Tj007
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 8 miesięcy temu #732
by Tj007
Odpowiedzi udzielił Tj007 na temat Re: Jak dodać ikony
Patrzę na klasę „Próbka biologiczna 101”, a kolumna jest ustawiona jako selektor ocen. Jak ikony się tam znalazły?
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 12 8 miesięcy temu - Rok 12 8 miesięcy temu #734
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: Jak dodać ikony
Istnieją inne sposoby umieszczania ikon w komórkach, na przykład
możesz zmienić edytor kolumny w dowolnym momencie i nie stracisz zawartości kolumny, mam na myśli to, że możesz ustawić go na Tekst i ikony, a później na selektor ocen lub dowolny inny wybór.
Alternatywną metodą, która może Ci się spodobać, jest KOPIUJ , dotknij i przytrzymaj komórkę zawierającą żądane ikony i wybierz KOPIUJ , a następnie KOPIUJ IKONY
Teraz za pomocą dwukrotnego dotknięcia dodasz ikony w dowolnym miejscu bez zmiany edytora kolumn. To może sondować szybciej, ale wymaga uprzedniego wyświetlenia ikon na ekranie.
Możesz anulować funkcję kopiowania i wrócić do standardowego trybu podwójnego dotknięcia za pomocą małej ikony w prawym górnym rogu (ma ramkę i X w środku)
możesz zmienić edytor kolumny w dowolnym momencie i nie stracisz zawartości kolumny, mam na myśli to, że możesz ustawić go na Tekst i ikony, a później na selektor ocen lub dowolny inny wybór.
Alternatywną metodą, która może Ci się spodobać, jest KOPIUJ , dotknij i przytrzymaj komórkę zawierającą żądane ikony i wybierz KOPIUJ , a następnie KOPIUJ IKONY
Teraz za pomocą dwukrotnego dotknięcia dodasz ikony w dowolnym miejscu bez zmiany edytora kolumn. To może sondować szybciej, ale wymaga uprzedniego wyświetlenia ikon na ekranie.
Możesz anulować funkcję kopiowania i wrócić do standardowego trybu podwójnego dotknięcia za pomocą małej ikony w prawym górnym rogu (ma ramkę i X w środku)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez bert.
Następujący użytkownicy podziękowali: Tj007
- Tj007
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 8 miesięcy temu #736
by Tj007
Odpowiedzi udzielił Tj007 na temat Re: Jak dodać ikony
Wspaniale dzięki. Niezła elastyczność