- Otrzymane podziękowania: 749
Pomocy, walczę!
- Sara dziecko
- Autor
Rok 12 3 miesięcy temu - Rok 12 3 miesięcy temu #682
by Sara dziecko
Pomocy, walczę! został stworzony przez Sara dziecko
Witam, proszę o pomoc w kilku sprawach....
1 w Dropbox, chociaż jest połączony, nie mam możliwości importowania do idoceo… tylko liczby i Evernote.
Również moje adnotacje; nie mają ikon na dole pudełka, jak sugeruje Twoja witryna. Mogę też tylko dotknąć i przytrzymać, aby wyświetlić adnotację?
Wreszcie, wydaje mi się, że nie mam dostępnego formatu planu lekcji, jak sugeruje Twoja witryna internetowa?
Uwielbiam tę aplikację i wielu kolegów pytało mnie, jak sobie radzę. Właśnie wchodzę na nowe listy klas na nowy rok, więc naprawdę byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź, abym mógł uporządkować swoje problemy, a następnie polecić aplikację swoim kolegom.
Wielkie dzięki
Sara
1 w Dropbox, chociaż jest połączony, nie mam możliwości importowania do idoceo… tylko liczby i Evernote.
Również moje adnotacje; nie mają ikon na dole pudełka, jak sugeruje Twoja witryna. Mogę też tylko dotknąć i przytrzymać, aby wyświetlić adnotację?
Wreszcie, wydaje mi się, że nie mam dostępnego formatu planu lekcji, jak sugeruje Twoja witryna internetowa?
Uwielbiam tę aplikację i wielu kolegów pytało mnie, jak sobie radzę. Właśnie wchodzę na nowe listy klas na nowy rok, więc naprawdę byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź, abym mógł uporządkować swoje problemy, a następnie polecić aplikację swoim kolegom.
Wielkie dzięki
Sara
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez bert.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 12 3 miesięcy temu #683
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: pomóżcie, walczę!
Cześć Sarah,
Opcje te będą dostępne w naszej nadchodzącej wersji 2.0 , czekamy na akceptację Apple, powinna być dostępna w mgnieniu oka!
Właśnie usunąłem Twój e-mail i przesłałem odpowiedź... Obecnie wielu spamerów atakuje nasze fora
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami
Opcje te będą dostępne w naszej nadchodzącej wersji 2.0 , czekamy na akceptację Apple, powinna być dostępna w mgnieniu oka!
Właśnie usunąłem Twój e-mail i przesłałem odpowiedź... Obecnie wielu spamerów atakuje nasze fora
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 12 3 miesięcy temu #720
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Re: pomóżcie, walczę!
Sarah, nasza nowa wersja 2.0 jest już dostępna, nie powinieneś mieć teraz problemów z importem.
Podziękowania
Podziękowania