- Otrzymane podziękowania: 0
Przypadkowo ukrył wszystkie kolumny w folderze
- Supernauczyciel08
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 5 4 miesięcy temu #8359
by Supernauczyciel08
Przypadkowo ukrył wszystkie kolumny w folderze został stworzony przez Supernauczyciel08
W jakiś sposób przypadkowo ukryłem wszystkie kolumny w folderze.
Poszedłem do narzędzi, kliknąłem kolumny i kategorie, wybrałem ukryte kolumny, kliknąłem gałkę oczną, a następnie zapisałem. W tle widzę, że pojawia się ponownie, ale kiedy klikam x, aby zamknąć okno, wraca do ukrycia.
Czy brakuje mi kroku?
Podziękowania
Poszedłem do narzędzi, kliknąłem kolumny i kategorie, wybrałem ukryte kolumny, kliknąłem gałkę oczną, a następnie zapisałem. W tle widzę, że pojawia się ponownie, ale kiedy klikam x, aby zamknąć okno, wraca do ukrycia.
Czy brakuje mi kroku?
Podziękowania
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 5 4 miesięcy temu #8360
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Przypadkowo ukrył wszystkie kolumny w folderze
Cześć,
Prawdopodobnie właśnie zamknąłeś folder. Stuknij ikonę folderu w dzienniku ocen, aby upewnić się, że jest otwarty. Jeśli nadal nie widzisz tych kolumn, otwórz Narzędzia > Kolumny, aby upewnić się, że tym razem nie są ukryte.
Prawdopodobnie właśnie zamknąłeś folder. Stuknij ikonę folderu w dzienniku ocen, aby upewnić się, że jest otwarty. Jeśli nadal nie widzisz tych kolumn, otwórz Narzędzia > Kolumny, aby upewnić się, że tym razem nie są ukryte.