- Otrzymane podziękowania: 0
Dziennik ocen: automatyczne przeskakiwanie od lewej do prawej w celu wypełnienia kolumn
- mwz
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
6 roku tydzień 3 temu #7950
by mwz
Dziennik ocen: automatyczne przeskakiwanie od lewej do prawej w celu wypełnienia kolumn został stworzony przez mwz
Witam,
Utworzyłem wiele kolumn, aby wprowadzić odpowiedzi uczniów z testów do dziennika ocen. Używam niestandardowego edytora z ikonami i połączonymi wartościami.
Czy możliwe jest automatyczne przeskakiwanie z lewej kolumny do prawej po wpisaniu wartości jednego z uczniów? Zwykle zawsze muszę kliknąć „Zakończ”, aby przejść do następnej kolumny po prawej stronie…
Dziękuję za niesamowitą aplikację!
Od bardzo zadowolonej nauczycielki z Niemiec
Utworzyłem wiele kolumn, aby wprowadzić odpowiedzi uczniów z testów do dziennika ocen. Używam niestandardowego edytora z ikonami i połączonymi wartościami.
Czy możliwe jest automatyczne przeskakiwanie z lewej kolumny do prawej po wpisaniu wartości jednego z uczniów? Zwykle zawsze muszę kliknąć „Zakończ”, aby przejść do następnej kolumny po prawej stronie…
Dziękuję za niesamowitą aplikację!
Od bardzo zadowolonej nauczycielki z Niemiec

- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
6 roku tydzień 3 temu #7951
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Dziennik ocen: automatyczne przeskakiwanie od lewej do prawej w celu wypełnienia kolumn
- mwz
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 roku tydzień 3 temu - 6 roku tydzień 3 temu #7952
by mwz
Odpowiedzi udzielił mwz na temat Dziennik ocen: automatyczne przeskakiwanie od lewej do prawej w celu wypełnienia kolumn
Witam,
Dziękuję za szybka odpowiedz. Mam jednak problem z załączonym widokiem...
Tam nie znalazłem sposobu na przeskakiwanie z lewej na prawą...
Dziękuję za szybka odpowiedz. Mam jednak problem z załączonym widokiem...
Tam nie znalazłem sposobu na przeskakiwanie z lewej na prawą...
Ostatnio zmieniany: 6 lata 3 tygodnie temu przez mwz.
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
6 roku tydzień 3 temu #7953
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Dziennik ocen: automatyczne przeskakiwanie od lewej do prawej w celu wypełnienia kolumn
Widzę mwz, szybki edytor działa tylko w jednej kolumnie na raz.
Jako alternatywną metodę, myślę, że spodoba ci się pokazana tutaj opcja iconDrop
Jako alternatywną metodę, myślę, że spodoba ci się pokazana tutaj opcja iconDrop