- Otrzymane podziękowania: 0
Gest pociągania w dół w Google Classroom
- Sullivan337
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 8 1 miesięcy temu #7472
by Sullivan337
Błąd pobierania i wysyłania Google Classroom został stworzony przez Sullivan337
Drogi Brain Trust,
Połączyłem więc ocenę z Google Classroom, wysyłając zarówno Rubrykę, jak i oceny.
Później przypadkowo ściągnąłem kolumnę, która następnie „wysyła” oceny lub próbuje „odczytać” oceny z klasy Google, co powoduje wyświetlenie czerwonej flagi błędu na wszystkich ocenach i zresetowanie ocen do 0.
Nie jest to duży problem, ponieważ klikam ponownie ocenę rubrykową każdego ucznia i ręcznie je resetuję. Następnie muszę ponownie wysłać do Google Classroom.
To jest ból.
Zastanawiam się, czy istnieje sposób, w jaki mogę nadać priorytet temu, co robi „pull down”.
zasadniczo wyłączając go lub ustawiając na „wyślij” zamiast czytać
więc nie będę musiał ciągle resetować ocen uczniów.
dzięki
Połączyłem więc ocenę z Google Classroom, wysyłając zarówno Rubrykę, jak i oceny.
Później przypadkowo ściągnąłem kolumnę, która następnie „wysyła” oceny lub próbuje „odczytać” oceny z klasy Google, co powoduje wyświetlenie czerwonej flagi błędu na wszystkich ocenach i zresetowanie ocen do 0.
Nie jest to duży problem, ponieważ klikam ponownie ocenę rubrykową każdego ucznia i ręcznie je resetuję. Następnie muszę ponownie wysłać do Google Classroom.
To jest ból.
Zastanawiam się, czy istnieje sposób, w jaki mogę nadać priorytet temu, co robi „pull down”.
zasadniczo wyłączając go lub ustawiając na „wyślij” zamiast czytać
więc nie będę musiał ciągle resetować ocen uczniów.
dzięki
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 8 1 miesięcy temu - Rok 8 1 miesięcy temu #7473
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Błąd pobierania i wysyłania Google Classroom
Znany Sullivan337. Zostanie to omówione w naszej następnej wersji
Dzięki!
Dzięki!
Ostatnio zmieniany: 8 lata 1 miesiąc temu przez bert.
- Sullivan337
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 7 8 miesięcy temu #7788
by Sullivan337
Odpowiedzi udzielił Sullivan337 na temat Błąd pobierania i wysyłania Google Classroom
Bercie,
Czy ta funkcja została poprawiona w nowej aktualizacji? Nadal mam ten sam problem. Czy jest jakiś przełącznik lub coś, co mogę zrobić?
dzięki
Czy ta funkcja została poprawiona w nowej aktualizacji? Nadal mam ten sam problem. Czy jest jakiś przełącznik lub coś, co mogę zrobić?
dzięki
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 7 8 miesięcy temu #7789
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Błąd pobierania i wysyłania Google Classroom
Witaj Sullivan337,
Jeśli zablokujesz kolumnę (długie dotknięcie nagłówka> zablokuj), nie ściągniesz jej, mój błąd.
Opcje Google Classroom będą nadal dostępne za pomocą przycisku szybkiego działania, który zobaczysz na dole po dotknięciu nagłówka.
Jeśli zablokujesz kolumnę (długie dotknięcie nagłówka> zablokuj), nie ściągniesz jej, mój błąd.
Opcje Google Classroom będą nadal dostępne za pomocą przycisku szybkiego działania, który zobaczysz na dole po dotknięciu nagłówka.
Następujący użytkownicy podziękowali: Sullivan337