Wysyłanie raportu ucznia do grup

Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7433 by jgoddard
Problem z wysłaniem raportu ucznia został stworzony przez jgoddard
Hi
Wydaje mi się, że nie mogę wysłać raportu ucznia do nikogo innego niż pierwszy uczeń na liście klas z dziennika ocen (testowałem e-mail do rodziców). Wybieram innego i przechodzę przez proces raportu studenta lub raportu e-mail iw obu przypadkach pierwszego studenta na liście, jeśli raport i e-mail zostały wygenerowane.

Pewnie robię coś źle...
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7434 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Raporty uczniów są wysyłane sekwencyjnie, po naciśnięciu przycisku „Wyślij” na pierwszym z nich zostanie przygotowany następny e-mail dla następnego ucznia
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7435 by jgoddard
Odpowiedzi udzielił jgoddard na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia

bert napisał: Sprawozdania uczniów są wysyłane sekwencyjnie, po naciśnięciu przycisku „Wyślij” na pierwszym z nich zostanie przygotowany następny e-mail dla następnego ucznia

Yikes... czy nie powinien istnieć sposób na wysłanie raportu o dowolnym uczniu, którego się chce. Użyłem tej funkcji z dobrym skutkiem w przypadku uczniów mających problemy z ocenami lub frekwencją… Wysyłam raport do biura, aby podjęli odpowiednie działania/doradztwo. Następnie mają wszystkie informacje potrzebne do oceny sytuacji.
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7439 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Wystarczy zastosować filtr dla tego ucznia przed wysłaniem raportu
Myślałem, że Twój problem polega na tym, że nie możesz wysłać wszystkich raportów.
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7442 by jgoddard
Odpowiedzi udzielił jgoddard na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Ach, rozumiem... najpierw zastosuj filtr...
Twoje zdrowie!

J