- Otrzymane podziękowania: 0
Wysyłanie raportu ucznia do grup
- jgoddard
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7433
by jgoddard
Problem z wysłaniem raportu ucznia został stworzony przez jgoddard
Hi
Wydaje mi się, że nie mogę wysłać raportu ucznia do nikogo innego niż pierwszy uczeń na liście klas z dziennika ocen (testowałem e-mail do rodziców). Wybieram innego i przechodzę przez proces raportu studenta lub raportu e-mail iw obu przypadkach pierwszego studenta na liście, jeśli raport i e-mail zostały wygenerowane.
Pewnie robię coś źle...
Wydaje mi się, że nie mogę wysłać raportu ucznia do nikogo innego niż pierwszy uczeń na liście klas z dziennika ocen (testowałem e-mail do rodziców). Wybieram innego i przechodzę przez proces raportu studenta lub raportu e-mail iw obu przypadkach pierwszego studenta na liście, jeśli raport i e-mail zostały wygenerowane.
Pewnie robię coś źle...
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 6 7 miesięcy temu #7434
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Raporty uczniów są wysyłane sekwencyjnie, po naciśnięciu przycisku „Wyślij” na pierwszym z nich zostanie przygotowany następny e-mail dla następnego ucznia
- jgoddard
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7435
by jgoddard
Yikes... czy nie powinien istnieć sposób na wysłanie raportu o dowolnym uczniu, którego się chce. Użyłem tej funkcji z dobrym skutkiem w przypadku uczniów mających problemy z ocenami lub frekwencją… Wysyłam raport do biura, aby podjęli odpowiednie działania/doradztwo. Następnie mają wszystkie informacje potrzebne do oceny sytuacji.
Odpowiedzi udzielił jgoddard na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
bert napisał: Sprawozdania uczniów są wysyłane sekwencyjnie, po naciśnięciu przycisku „Wyślij” na pierwszym z nich zostanie przygotowany następny e-mail dla następnego ucznia
Yikes... czy nie powinien istnieć sposób na wysłanie raportu o dowolnym uczniu, którego się chce. Użyłem tej funkcji z dobrym skutkiem w przypadku uczniów mających problemy z ocenami lub frekwencją… Wysyłam raport do biura, aby podjęli odpowiednie działania/doradztwo. Następnie mają wszystkie informacje potrzebne do oceny sytuacji.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 6 7 miesięcy temu #7439
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Wystarczy zastosować filtr dla tego ucznia przed wysłaniem raportu
Myślałem, że Twój problem polega na tym, że nie możesz wysłać wszystkich raportów.
Myślałem, że Twój problem polega na tym, że nie możesz wysłać wszystkich raportów.
- jgoddard
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 6 7 miesięcy temu #7442
by jgoddard
Odpowiedzi udzielił jgoddard na temat Problem z wysłaniem raportu ucznia
Ach, rozumiem... najpierw zastosuj filtr...
Twoje zdrowie!
J
Twoje zdrowie!
J