- Otrzymane podziękowania: 0
Wyświetl zdjęcia
- Wody
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 7 6 miesięcy temu #7264
by Wody
Wyświetl zdjęcia został stworzony przez Wody
Do ocen w zeszycie dołączam zdjęcia prac oraz komentarze. Komentarze są widoczne, podobnie jak miniatury zdjęć. Jednak po kliknięciu miniatury wyświetlany jest szary ekran. To dopiero się zaczęło, więc czy zrobiłem coś z jednym z ustawień? Wiem, że zdjęcia nadal znajdują się na moim iPadzie, ale chcę mieć możliwość ich przeglądania w iDoceo.
Dzięki za wszelką pomoc.
Dzięki za wszelką pomoc.
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 7 6 miesięcy temu #7265
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Wyświetl zdjęcia
Witaj Waters,
Może się to zdarzyć, jeśli:
- iDoceo nie ma dostępu do rolki z aparatu iPada: sprawdź to w ustawieniach iPada > Prywatność > Zdjęcia
- Twoje zdjęcia zostały przeniesione z rolki aparatu iPada tam iz powrotem, być może za pomocą aktualizacji lub transferu z iPada.
Aby uniknąć problemów w przyszłości, powinieneś zamiast tego przechowywać je lokalnie w iDoceo: Z głównego ekranu iDoceo > Ustawienia (górny pasek z ikoną koła zębatego) > Przechowuj obrazy i wideo lokalnie
Może się to zdarzyć, jeśli:
- iDoceo nie ma dostępu do rolki z aparatu iPada: sprawdź to w ustawieniach iPada > Prywatność > Zdjęcia
- Twoje zdjęcia zostały przeniesione z rolki aparatu iPada tam iz powrotem, być może za pomocą aktualizacji lub transferu z iPada.
Aby uniknąć problemów w przyszłości, powinieneś zamiast tego przechowywać je lokalnie w iDoceo: Z głównego ekranu iDoceo > Ustawienia (górny pasek z ikoną koła zębatego) > Przechowuj obrazy i wideo lokalnie