- Otrzymane podziękowania: 0
Dodawanie adnotacji do zasobu dołączonego do ucznia?
- Julia G
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 7 4 miesięcy temu #7123
by Julia G
Dodawanie adnotacji do zasobu dołączonego do ucznia? został stworzony przez Julia G
Cześć,
Czy istnieje sposób na adnotację w dokumencie bezpośrednio na dokumencie, na przykład ołówkiem?
Mam IEP dołączone do każdego ucznia w formacie .doc i idealnie byłoby, gdybym mógł je opatrzyć adnotacjami w ciągu roku, skreślić linie, napisać nowe cele za pomocą ołówka itp., A adnotacje zostałyby zapisane.
Czy to możliwe ?
Czy można również używać ołówka do robienia notatek w Notatniku, czy też mogę wpisywać tylko tekst?
Dzięki,
Julie
Czy istnieje sposób na adnotację w dokumencie bezpośrednio na dokumencie, na przykład ołówkiem?
Mam IEP dołączone do każdego ucznia w formacie .doc i idealnie byłoby, gdybym mógł je opatrzyć adnotacjami w ciągu roku, skreślić linie, napisać nowe cele za pomocą ołówka itp., A adnotacje zostałyby zapisane.
Czy to możliwe ?
Czy można również używać ołówka do robienia notatek w Notatniku, czy też mogę wpisywać tylko tekst?
Dzięki,
Julie
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 7 4 miesięcy temu #7124
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Dodawanie adnotacji do zasobu dołączonego do ucznia?
Witaj Julio,
Ołówek można stosować w Notatniku, w ołówku - niebieska zakładka
Plików DOC nie można opisywać ołówkiem, zamiast tego powinien to być obraz, plik PNG lub JPG.
Pozdrowienia,
Bert
Ołówek można stosować w Notatniku, w ołówku - niebieska zakładka
Plików DOC nie można opisywać ołówkiem, zamiast tego powinien to być obraz, plik PNG lub JPG.
Pozdrowienia,
Bert