- Otrzymane podziękowania: 0
Fotografie jedzenia w raporcie studenckim
- Anna
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 8 7 miesięcy temu #6223
by Anna
Fotografie jedzenia w raporcie studenckim został stworzony przez Anna
Czy można sporządzić raport ucznia tylko po to, aby zawierał zdjęcia wykonanych przez niego rzeczy, tak aby kończył się na jednej stronie. Sporządziłem raport i mam zdjęcia na kilku stronach. Duża prośba, wiem. Uwielbiam tę aplikację i nie obejdzie się bez niej. Zdjęcia wydają się być niewyraźne - masz jakieś pomysły, dlaczego tak jest?
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 8 7 miesięcy temu #6224
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Fotografie jedzenia w raporcie studenckim
Cześć Anno,
Czy możesz wysłać nam próbkę tego raportu dla konkretnego ucznia na adres support@idoceo.net?
W obecnej wersji używamy miniatury zamiast pełnowymiarowego zdjęcia, ale możemy to poprawić w następnej aktualizacji.
Obecnie przeprowadzamy testy beta następnej wersji i jeśli wprowadzimy niektóre z tych zmian, będziemy potrzebować potwierdzenia, że po Twojej stronie działa poprawnie. Napisz do nas, a wyjaśnię, jak pobrać tę wersję
Czy możesz wysłać nam próbkę tego raportu dla konkretnego ucznia na adres support@idoceo.net?
W obecnej wersji używamy miniatury zamiast pełnowymiarowego zdjęcia, ale możemy to poprawić w następnej aktualizacji.
Obecnie przeprowadzamy testy beta następnej wersji i jeśli wprowadzimy niektóre z tych zmian, będziemy potrzebować potwierdzenia, że po Twojej stronie działa poprawnie. Napisz do nas, a wyjaśnię, jak pobrać tę wersję
- Anna
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 8 7 miesięcy temu #6225
by Anna
Odpowiedzi udzielił Anna na temat Fotografie jedzenia w raporcie studenckim
Cześć, Bert, wysłałem ci e-mail. Dzięki