Przesyłanie zdjęć na nowym iPadzie

Więcej
Rok 9 1 miesięcy temu #6222 by Anna
Przesyłanie zdjęć na nowym iPadzie został stworzony przez Anna
Mam nowego iPada i nowe konto iTunes. Udało mi się dodać mój plik iDoceo do nowego iPada, przywracając plik za pomocą dysku Google, jednak straciłem zdjęcia w arkuszu ocen uczniów, których naprawdę potrzebuję. Jakieś pomysły?
Więcej
Rok 9 1 miesięcy temu #6226 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Przesyłanie zdjęć na nowym iPadzie
Jeśli Twoje zdjęcia były przechowywane w rolce aparatu iPada (domyślnie tak jest), nie zostaną one przeniesione z kopiami zapasowymi iDoceo.
Zamiast tego musisz użyć kopii zapasowej iTunes.
Szczegóły wyjaśniono tutaj
www.idoceo.net/index.php/en/component/co...data-into-a-new-ipad

Pamiętaj, że spowoduje to usunięcie danych nowego iPada – jeśli takie istnieją – wraz z danymi z kopii zapasowej. Jeśli nie jesteś tego pewien, nie rób tego.

Otrzymasz zaproszenie do bety, o której wspomniałem. Dodaliśmy nową opcję, która może pomóc w tym przeniesieniu. Po zainstalowaniu tej wersji beta na starym iPadzie napisz do mnie, a wyjaśnię, jak postępować.
Więcej
Rok 9 1 miesięcy temu - Rok 9 1 miesięcy temu #6229 by Anna
Odpowiedzi udzielił Anna na temat Przesyłanie zdjęć na nowym iPadzie
Cześć, czy będę mógł to zrobić, jeśli mam inne konto iTunes na starym iPadzie?

Przeniosłem teraz zdjęcia do aparatu na nowym iPadzie - czy jeśli przywrócę ponownie, to je odbierze?
Ostatnio zmieniany: 9 lata 1 miesiąc temu przez Anna.
Więcej
Rok 9 1 miesięcy temu #6232 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Przesyłanie zdjęć na nowym iPadzie
W zależności od tego, w jaki sposób przesłałeś te zdjęcia, iDoceo może nie być w stanie połączyć ich ponownie
nazwa pliku zdjęcia mogła ulec zmianie.

Najpierw zainstalujmy wersję, którą ci wysłałem, na starym iPadzie. Upewnij się, że dostępna jest wystarczająca ilość miejsca.