- Otrzymane podziękowania: 4
Szerokość kolumny
- Emilie
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 9 7 miesięcy temu - Rok 9 7 miesięcy temu #5887
by Emilie
Szerokość kolumny został stworzony przez Emilie
Cześć,
To musi być łatwe do zrobienia, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć... Chciałbym ustawić wstępnie szerokość moich kolumn i nie mogę tego zrobić za jednym razem dla wszystkich przyszłych kolumn. Czy ktoś może mnie oświecić, gdzie to jest? Dziękuję.
Emilie
To musi być łatwe do zrobienia, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć... Chciałbym ustawić wstępnie szerokość moich kolumn i nie mogę tego zrobić za jednym razem dla wszystkich przyszłych kolumn. Czy ktoś może mnie oświecić, gdzie to jest? Dziękuję.
Emilie
Ostatnio zmieniany: 9 lata 7 miesiąc temu przez Emilie.
- bert
-
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 9 7 miesięcy temu #5888
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Szerokość kolumny
Witaj Emilio,
Nowe kolumny będą uwzględniać szerokość poprzedniej kolumny.
Możesz utworzyć ulubioną kolumnę (Dodaj kolumnę > Ulubione) z domyślną szerokością, kolorem, typem stopnia itp. że potrzebujesz.
Upewnij się, że włączyłeś opcję „Dodaj do listy głównej”.
Nowe kolumny będą uwzględniać szerokość poprzedniej kolumny.
Możesz utworzyć ulubioną kolumnę (Dodaj kolumnę > Ulubione) z domyślną szerokością, kolorem, typem stopnia itp. że potrzebujesz.
Upewnij się, że włączyłeś opcję „Dodaj do listy głównej”.
Następujący użytkownicy podziękowali: Emilie
- Emilie
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 4
Rok 9 7 miesięcy temu #5889
by Emilie
Odpowiedzi udzielił Emilie na temat Szerokość kolumny
Dziękuję Bert.
W końcu się na to zdecydowałem i jest super. Teraz tylko kilka kliknięć i mam moje nowe kolumny, obejmujące Ll umiejętności językowe. Genialny!
Zajęło mi kilka przejść, aby zauważyć suwaki +/- po obu stronach regulacji szerokości kolumny, ale w końcu je zobaczyłem. Oszczędza mi czas
W końcu się na to zdecydowałem i jest super. Teraz tylko kilka kliknięć i mam moje nowe kolumny, obejmujące Ll umiejętności językowe. Genialny!
Zajęło mi kilka przejść, aby zauważyć suwaki +/- po obu stronach regulacji szerokości kolumny, ale w końcu je zobaczyłem. Oszczędza mi czas