- Otrzymane podziękowania: 0
Zaimportowane dane są nieprawidłowe
- enystedt
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 11 3 miesięcy temu #3388
by enystedt
Zaimportowane dane są nieprawidłowe został stworzony przez enystedt
Zaimportowałem moje listy zajęć wraz z datami, które mam na każdych zajęciach, ale kiedy wchodzę na zajęcia, daty są nieprawidłowe. Wszystkie mają wolne o jeden dzień. Ponownie sprawdziłem moje oryginalne listy, ale daty są na nich prawidłowe. Dlaczego aplikacja miałaby zmieniać zaimportowane przeze mnie dane?
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 11 3 miesięcy temu #3391
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Zaimportowane dane są nieprawidłowe
Cześć entysedt,
Tłumaczenie daty w programie Excel zawsze wymaga pewnych informacji o lokalizacji (tj. pozycji miesiąca) i pewnej konwersji strefy czasowej, a wynik nie zawsze może być pożądany.
Powinieneś zmienić format nagłówka na Tekst lub Tekst ogólny, aby nie było konwersji pomiędzy nimi, a plik został przekonwertowany bez zmian.
Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy i nie masz żadnych problemów, wyślij nam ten plik na adres support@idoceo.net, a my go sprawdzimy.
pozdrowienia
Tłumaczenie daty w programie Excel zawsze wymaga pewnych informacji o lokalizacji (tj. pozycji miesiąca) i pewnej konwersji strefy czasowej, a wynik nie zawsze może być pożądany.
Powinieneś zmienić format nagłówka na Tekst lub Tekst ogólny, aby nie było konwersji pomiędzy nimi, a plik został przekonwertowany bez zmian.
Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy i nie masz żadnych problemów, wyślij nam ten plik na adres support@idoceo.net, a my go sprawdzimy.
pozdrowienia
- enystedt
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 11 3 miesięcy temu #3395
by enystedt
Odpowiedzi udzielił enystedt na temat Zaimportowane dane są nieprawidłowe
Dzięki! To ja również pisałem o tym na Twitterze. Teraz powiedziałeś, że istnieje sposób, aby usunąć to, co już zrobiłem i zacząć od nowa? Myślę, że jest to łatwiejsze niż próba ponownego zaimportowania dat, jeśli istnieje nawet sposób na zaimportowanie tylko nagłówków kolumn.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 11 3 miesięcy temu #3399
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Zaimportowane dane są nieprawidłowe
Sugerowałbym wymazanie wszystkich zajęć. W takim razie dotknij i przytrzymaj każdą klasę wymazać
Będzie to o wiele łatwiejsze niż importowanie tylko nagłówków kolumn, które w tej chwili
wymaga dodatkowego kroku Dropbox, który zostanie usunięty w naszej nadchodzącej aktualizacji.
Jeśli chcesz konkretnie usunąć niektóre informacje z zajęć, możesz:
- Całkowicie wymaż kartę, stuknij i przytrzymaj kartę, a następnie wymaż
- lub wymazać wszystkie kolumny, stuknij w narzędzia Więc ikona na górze kolumny, Wszystkie produkty , Usuń
Nie jestem pewien, czy wspomniałem o tym w naszych tweetach, ale jeśli zapiszesz swoje dane jako CSV i zamiast tego zaimportujesz te pliki, daty będą w porządku, gdy otworzysz w iDoceo.
Będzie to o wiele łatwiejsze niż importowanie tylko nagłówków kolumn, które w tej chwili
wymaga dodatkowego kroku Dropbox, który zostanie usunięty w naszej nadchodzącej aktualizacji.
Jeśli chcesz konkretnie usunąć niektóre informacje z zajęć, możesz:
- Całkowicie wymaż kartę, stuknij i przytrzymaj kartę, a następnie wymaż
- lub wymazać wszystkie kolumny, stuknij w narzędzia Więc ikona na górze kolumny, Wszystkie produkty , Usuń
Nie jestem pewien, czy wspomniałem o tym w naszych tweetach, ale jeśli zapiszesz swoje dane jako CSV i zamiast tego zaimportujesz te pliki, daty będą w porządku, gdy otworzysz w iDoceo.