- Otrzymane podziękowania: 0
Automatyczne osadzenie i przyciąganie do siatki
- Tokołosze
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 2 10 miesięcy temu #10131
by Tokołosze
Automatyczne osadzenie i przyciąganie do siatki został stworzony przez Tokołosze
Kiedy losowo przydzielam miejsca do mojej klasy i chcę zmienić jedną lub dwie osoby, ręczne przycinanie do siatki jest różne z automatyczne przyciąganie z losowo przydzielonych miejsc. Byłoby miło, gdyby przyciągnęły się do tych samych punktów.
Przydatne byłoby również zapisanie własnego podstawowego (pustego) szablonu konfiguracji wierszy, ponieważ zwykle mamy wiersze (ale na przykład 4 uczniów po prawej i 3 po lewej) lub U w klasie, które muszę utworzyć ręcznie . Ponieważ muszę to zrobić, nie mogę losowo przydzielić miejsc. A może brakuje mi tutaj opcji?
Przydatne byłoby również zapisanie własnego podstawowego (pustego) szablonu konfiguracji wierszy, ponieważ zwykle mamy wiersze (ale na przykład 4 uczniów po prawej i 3 po lewej) lub U w klasie, które muszę utworzyć ręcznie . Ponieważ muszę to zrobić, nie mogę losowo przydzielić miejsc. A może brakuje mi tutaj opcji?
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 2 10 miesięcy temu #10132
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Automatyczne osadzenie i przyciąganie do siatki
Niczego nie tracisz, Tokoloshe. Od dawna myślałem o takiej opcji, ale jeszcze nie miałem czasu jej wdrożyć! Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł nad nim pracować
- Tokołosze
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 2 10 miesięcy temu #10135
by Tokołosze
Odpowiedzi udzielił Tokołosze na temat Automatyczne osadzenie i przyciąganie do siatki
Fajne dzięki.
Jakieś przemyślenia na temat niewłaściwego przyciągania siatki?
Jakieś przemyślenia na temat niewłaściwego przyciągania siatki?