- Otrzymane podziękowania: 0
Tworzenie klas w systemie macOS
- ltoba8
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #30754
by ltoba8
Tworzenie klas w systemie macOS został stworzony przez ltoba8
Cześć,
Właśnie kupiłem tę aplikację, jednak całkowicie nie mogę z niej korzystać, ponieważ nie mogę utworzyć klasy w żaden sposób, w żadnym kształcie ani formie.
Próbowałem utworzyć pustą klasę, powielić przykładową klasę, utworzyć klasę wypełnioną danymi z arkusza kalkulacyjnego, jednak nic nie działa. Udało mi się utworzyć klasę w aplikacji na iPada, jednak nie będzie ona synchronizowana z aplikacją na MAC.
Właśnie kupiłem tę aplikację, jednak całkowicie nie mogę z niej korzystać, ponieważ nie mogę utworzyć klasy w żaden sposób, w żadnym kształcie ani formie.
Próbowałem utworzyć pustą klasę, powielić przykładową klasę, utworzyć klasę wypełnioną danymi z arkusza kalkulacyjnego, jednak nic nie działa. Udało mi się utworzyć klasę w aplikacji na iPada, jednak nie będzie ona synchronizowana z aplikacją na MAC.
Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 744
8 miesięcy 1 tydzień temu #30755
by bert
Odpowiedzi udzielone przez bert na temat Tworzenie klas w systemie macOS
Przepraszamy za opóźnienie ltoba8,
Wyślij nam wiadomość e-mail z aplikacji macOS, stukając w Pomoc > Wsparcie i sugestie, aby sprawdzić wersję systemu macOS
z którym pracujesz. Skontaktujemy się z Tobą, gdy tylko otrzymamy ten e-mail
Podziękowania
Wyślij nam wiadomość e-mail z aplikacji macOS, stukając w Pomoc > Wsparcie i sugestie, aby sprawdzić wersję systemu macOS
z którym pracujesz. Skontaktujemy się z Tobą, gdy tylko otrzymamy ten e-mail
Podziękowania
Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.