- Otrzymane podziękowania: 2
Synchronizacja z iPhonem iOS
- grhafer30
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Dowiedz się więcej
9 miesięcy 2 tydzień temu #30727
by grhafer30
Synchronizacja z iPhonem iOS został stworzony przez grhafer30
Od pewnego czasu zauważyłem, że aplikacja na iPhone'a osiąga punkt, w którym przestaje się aktualizować. Mimo że synchronizacja działa w systemach iPad OS i Mac OS — korzystam z pięciu urządzeń w ciągu dnia nauczania — aplikacja iDoceo na iPhone'a jest niespójna i po jej wystąpieniu nie będzie już aktualizowana. Symbol obrotowy nie pojawia się już ani nigdy nie pojawia się zielony znacznik wyboru, mimo że synchronizacja jest włączona, a obrazy w chmurze nadal pojawiają się w widoku listy klas.
Na przykład zakładka w TYM TYGODNIU, w której zestawiam wszystkie zadania i oceny z danego tygodnia, ma zieloną kolumnę („wersja zerowa”), która jest całkowicie wypełniona w każdej komórce na każdym urządzeniu Z WYJĄTKIEM iPhone'a, gdzie wszystkie komórki są puste . Żadne oczekiwanie na aktualizację również nie spowoduje zmiany, synchronizacja jest włączona na wszystkich urządzeniach. Wszystkie są podłączone do tej samej sieci Wi-Fi. Mam dużo wolnego miejsca na iCloud.
Możliwość nadpisania nowszych plików sprawia, że waham się przed użyciem wersji na iPhone'a bez wcześniejszego sprawdzenia aktualizacji przed zarejestrowaniem nowych ocen. Podejrzewam, że problem dotyczy iCloud, ale dla mnie to prawdziwy problem.
Na przykład zakładka w TYM TYGODNIU, w której zestawiam wszystkie zadania i oceny z danego tygodnia, ma zieloną kolumnę („wersja zerowa”), która jest całkowicie wypełniona w każdej komórce na każdym urządzeniu Z WYJĄTKIEM iPhone'a, gdzie wszystkie komórki są puste . Żadne oczekiwanie na aktualizację również nie spowoduje zmiany, synchronizacja jest włączona na wszystkich urządzeniach. Wszystkie są podłączone do tej samej sieci Wi-Fi. Mam dużo wolnego miejsca na iCloud.
Możliwość nadpisania nowszych plików sprawia, że waham się przed użyciem wersji na iPhone'a bez wcześniejszego sprawdzenia aktualizacji przed zarejestrowaniem nowych ocen. Podejrzewam, że problem dotyczy iCloud, ale dla mnie to prawdziwy problem.
Załączniki:
Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.