- Otrzymane podziękowania: 3
Terminarz/harmonogram zawsze zaczyna się od „Dzisiaj”. Czy można to zmienić?
- pauhana658
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Dowiedz się więcej
1 rok 1 tydzień temu - 1 rok 1 tydzień temu #30617
by pauhana658
Terminarz/harmonogram zawsze zaczyna się od „Dzisiaj”. Czy można to zmienić? został stworzony przez pauhana658
Jestem pogrążony w planowaniu semestru jesiennego, więc ciągle przeskakuję między Planerem/Harmonogramem/Kalendarzem/Zajęciami. Jednak za każdym razem, gdy wracam do Plannera lub Harmonogramu, wyświetlana jest aktualna data, co wymaga ode mnie ręcznego przejścia do daty, nad którą aktualnie pracuję. Czy istnieje ustawienie, które mogę przełączyć, aby Planner i Harmonogram powróciły do poprzednio oglądanej daty? Znacznie ułatwiłoby to planowanie. Oczywiście w trakcie semestru wygodniejsze jest automatyczne wyświetlanie aktualnej daty, więc wyłączyłbym to ustawienie.
Ostatnio zmieniany: 1 rok 1 tydzień temu przez pauhana658.
Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Dowiedz się więcej
- Otrzymane podziękowania: 743
1 rok 2 dni temu #30631
by bert
Odpowiedzi udzielone przez bert na temat Terminarz/harmonogram zawsze zaczyna się od „Dzisiaj”. Czy można to zmienić?
Witam, przepraszam za opóźnienie.
W obszarze Ustawienia > Ekran główny > Harmonogram wybierz „Harmonogram pamięta ostatnią datę” zamiast „Harmonogram otwiera się dzisiaj”.
Mam nadzieję, że to działa dla Ciebie.
W obszarze Ustawienia > Ekran główny > Harmonogram wybierz „Harmonogram pamięta ostatnią datę” zamiast „Harmonogram otwiera się dzisiaj”.
Mam nadzieję, że to działa dla Ciebie.
Następujący użytkownicy podziękowali: pauhana658
- pauhana658
-
Autor
- Niekatywne
Mniej
Dowiedz się więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
1 rok 1 dzień temu #30634
by pauhana658
Odpowiedzi udzielone przez pauhana658 na temat Terminarz/harmonogram zawsze zaczyna się od „Dzisiaj”. Czy można to zmienić?
Tak, to zadziałało. Dziękuję!