- Otrzymane podziękowania: 3
Kopiowanie rubryki
- grhafer30
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
11 miesięcy 4 dni temu #31172
by grhafer30
Kopiowanie rubryki został stworzony przez grhafer30
Uruchamiając wersję systemu operacyjnego iPad, zauważyłem, że w lewym rogu rubryki pojawia się polecenie „kopiuj”, a jeśli najpierw skopiuję rubrykę, pojawia się tylko polecenie „wklej”. Zakładam, że kopiuje wyniki w rubryce. Jednak gdy otwieram tę samą rubrykę dla innego zadania, nie mogę wkleić oceny. Chciałbym móc skopiować zadanie z rubryką, w tym punktacją, do innego zadania, aby móc mieć odniesienie do pierwszej wersji roboczej , druga wersja robocza itp. bez każdorazowego otwierania poszczególnych rubryk. czy to możliwe? Nie wiem, jakie działanie mają polecenia „kopiuj” i „wklej”, jeśli wpływają one tylko na otwarte zadanie.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
11 miesięcy 4 dni temu #31173
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Kopiowanie rubryki
Witaj grhafer30,
Tak, ta opcja służy wyłącznie do kopiowania/wklejania tej samej partytury w tej samej rubryce u innych uczniów. Nie zostanie przeniesiony pomiędzy różnymi przypisaniami, nawet jeśli jest to ta sama konfiguracja rubryk.
Z widoku dziennika ocen możesz jednak kopiować i wklejać dane, nawet rubryki
Naciśnij długo komórkę > Kopiuj, kliknij dwukrotnie, aby wkleić
Tak, ta opcja służy wyłącznie do kopiowania/wklejania tej samej partytury w tej samej rubryce u innych uczniów. Nie zostanie przeniesiony pomiędzy różnymi przypisaniami, nawet jeśli jest to ta sama konfiguracja rubryk.
Z widoku dziennika ocen możesz jednak kopiować i wklejać dane, nawet rubryki
Naciśnij długo komórkę > Kopiuj, kliknij dwukrotnie, aby wkleić
- grhafer30
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
11 miesięcy 4 dni temu #31174
by grhafer30
Odpowiedzi udzielił grhafer30 na temat Kopiowanie rubryki
Ach, dzięki. Próbowałem skopiować kolumnę, ale skopiowano tylko wynikową partyturę. Nie pomyślałem o tym, żeby robić każdy z osobna.
Gary
Gary