Integracja kalendarza Microsoft

Więcej
2 roku tydzień 2 temu #30960 by mc101
Integracja kalendarza Microsoft został stworzony przez mc101
Hej! Wraz z integracją iDoceo z Teams zastanawiałem się, czy będzie jeszcze możliwość integracji z kalendarzem Microsoft. Widzę, że obecnie możesz korzystać z kalendarza Apple lub Google, czy można również rozważyć Microsoft? Wielkie dzięki!
Więcej
2 roku tydzień 2 temu #30961 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Integracja kalendarza Microsoft
Cześć mc101,
  Powinieneś być już w stanie połączyć swój Kalendarz Microsoft z iOS, a wtedy będzie on dostępny w iDoceo
  Nie jestem pewien, czy to pokazane tutaj będzie działać dla Ciebie, czy też odnosisz się do innego kalendarza!
 Daj mi znać
www.digitaltrends.com/computing/how-to-s...ar-with-your-iphone/

pozdrowienia

Więcej
2 roku tydzień 2 temu #30962 by mc101
Odpowiedzi udzielił mc101 na temat Integracja kalendarza Microsoft
Cześć bert, myślę, że mógłbym to uruchomić (innymi słowy zsynchronizować moje kalendarze Microsoft z kalendarzem Apple, a następnie zsynchronizować to z iDoceo), ale wydaje się to obejściem, a nie bezpośrednią synchronizacją z kalendarzem Microsoft z iDoceo., Jeśli to ma sens. Na przykład mam obecnie kalendarz firmy Microsoft, który zawiera ogólne wydarzenia szkolne, inny, który zawiera wydarzenia związane z przedmiotami, a jeszcze inny do ocen. Myślę, że to, czego szukam, to iDoceo z planerem, który komunikuje się bezpośrednio z kalendarzem Microsoftu, tak aby zmiany wprowadzone w iDoceo lub Outlooku były odzwierciedlane w każdym z nich. Wciąż pracuję nad iDoceo i szukam najlepszego sposobu na wykorzystanie jego potencjału, aby usprawnić zarządzanie zajęciami, wydaje mi się, że integracja kalendarza byłaby tego częścią.  
Więcej
1 rok 11 miesiące temu #31002 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Integracja kalendarza Microsoft
Dzięki za wyjaśnienie mc101 i przepraszam za opóźnienie!
Będziemy nadal pracować nad tą integracją, może minąć trochę czasu, zanim dotrzemy do Kalendarza Microsoft, ale jest to w naszym planie działania.
Jeśli przegapisz coś jeszcze, nie wahaj się opublikować