- Otrzymane podziękowania: 0
Drukowanie planów dnia — Tekst jest obcinany, gdy jest zbyt długi
- PMuzyka
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
Rok 9 4 miesięcy temu #5787
by PMuzyka
Drukowanie planów dnia — Tekst jest obcinany, gdy jest zbyt długi został stworzony przez PMuzyka
Chciałbym móc wydrukować wydruk moich planów dnia (ze wszystkimi szczegółami dnia).
Czy istnieje sposób, aby drukować na wielu stronach, zmieniać orientację lub w inny sposób modyfikować tworzony plik .pdf, aby wszystko tam pozostało?
Czy istnieje sposób, aby drukować na wielu stronach, zmieniać orientację lub w inny sposób modyfikować tworzony plik .pdf, aby wszystko tam pozostało?
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
Rok 9 4 miesięcy temu #5788
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Drukowanie planów dnia — Tekst jest obcinany, gdy jest zbyt długi
Następujący użytkownicy podziękowali: PMuzyka
- PMuzyka
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
Rok 9 4 miesięcy temu - Rok 9 4 miesięcy temu #5789
by PMuzyka
Odpowiedzi udzielił PMuzyka na temat Drukowanie planów dnia — Tekst jest obcinany, gdy jest zbyt długi
Dzięki za szybką odpowiedź!
To dało mi trochę więcej opcji. Idealnie byłoby, gdyby opcjonalnie drukował w orientacji pionowej i automatycznie dopasowywał ramkę do tekstu. Widziałem inny post mówiący, że niektóre z nich są w trakcie prac, więc będę kontynuował obejście.
To dało mi trochę więcej opcji. Idealnie byłoby, gdyby opcjonalnie drukował w orientacji pionowej i automatycznie dopasowywał ramkę do tekstu. Widziałem inny post mówiący, że niektóre z nich są w trakcie prac, więc będę kontynuował obejście.
Ostatnio zmieniany: 9 lata 4 miesiąc temu przez PMuzyka. Powód: literówka