harmonogram przeprowadzek

Więcej
11 roku tydzień 3 temu #5151 by Megella
harmonogram przeprowadzek został stworzony przez Megella
Użyłem idoceo w zeszłym roku (uwielbiam to). Zaimportowałem moje plany z zeszłego roku i skonfigurowałem do tego kalendarz itp. I używam od 8 tygodni. Mieliśmy 1 tydzień pół semestru po 2-tygodniowym rotacyjnym planie zajęć. Właśnie zauważyłem, że harmonogram, który ustawiłem, nie pomijał wakacji, ale zamiast tego usuwał tydzień świąteczny (musiałem go źle ustawić) Problem: Mam teraz nieprawidłowy cykl. Powinienem zacząć od tygodnia A, ale teraz zaczynam od tygodnia B. Problem: Mam już zaplanowaną pracę itp. i nie chcę stracić tego z mojego planisty.

Jak łatwo przesunąć cały kalendarz o 1 tydzień do przodu, aby wszystkie lekcje odbywały się we właściwej kolejności (później mogę podbić zawartość).

Czy to właśnie powinienem robić?
Więcej
11 roku tydzień 3 temu #5152 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat harmonogram przeprowadzek
Witaj Megella,
Na wszelki wypadek powinieneś najpierw wykonać szybką kopię zapasową z linijki ekranu głównego.
Kalendarz można przesunąć do przodu, tutaj kroki:
- Stuknij w Kalendarz (na linijce)
- Stuknij i przytrzymaj konkretną datę, którą chcesz przesunąć do przodu.
- Powtarzaj, aż cykle będą w porządku.

Główny problem z podbijaniem tych dni w kalendarzu polega na tym, że zaplanowane prace - jeśli takie istnieją - nie przesuną się do przodu, pozostaną w pierwotnych terminach.
Jeśli tak jest w Twoim przypadku i jeśli nie masz żadnych niedogodności, wyślij mi ostatnią kopię zapasową z konkretnymi datami, które chcesz przenieść do przodu, a ja zobaczę, czy możemy to zrobić po naszej stronie.