- Otrzymane podziękowania: 0
Co tydzień weź udział w najwyższym quizie/zadaniu
- jnicole24
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
9 miesięcy 2 dni temu #31186
by jnicole24
Co tydzień weź udział w najwyższym quizie/zadaniu został stworzony przez jnicole24
Witam,
Próbuję znaleźć najlepszy sposób, aby co tydzień przystępować tylko do najwyższego quizu i najwyższej oceny z zajęć.
Wiem, że w obliczeniach na ocenę końcową możesz spaść najniżej. Potrzebuję tego z tygodnia na tydzień.
Dzięki!
Jaśmin
Próbuję znaleźć najlepszy sposób, aby co tydzień przystępować tylko do najwyższego quizu i najwyższej oceny z zajęć.
Wiem, że w obliczeniach na ocenę końcową możesz spaść najniżej. Potrzebuję tego z tygodnia na tydzień.
Dzięki!
Jaśmin
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
9 miesięcy 2 dni temu #31187
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Co tydzień weź udział w najwyższym quizie/zadaniu
Witaj Jasmine,
Czy organizujesz te quizy/kolumny z zadaniami klasowymi w folderze na każdy tydzień?
Czy organizujesz te quizy/kolumny z zadaniami klasowymi w folderze na każdy tydzień?
- jnicole24
- Autor
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 miesięcy 2 dni temu #31188
by jnicole24
Odpowiedzi udzielił jnicole24 na temat Co tydzień weź udział w najwyższym quizie/zadaniu
Dopiero zaczynam – ale tak. Muszę zorganizować pracę w klasie, uczestnictwo i ocenianie. Jednak co tydzień muszę obniżać najniższą ocenę z quizów i zajęć.
- bert
- Niekatywne
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 749
9 miesięcy 2 dni temu #31189
by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Co tydzień weź udział w najwyższym quizie/zadaniu
We właściwościach kategorii (kliknij dwukrotnie nagłówek) znajdziesz pole „Obliczenia”.
to pozwoli Ci wybrać „Najwyższy”
Jeśli chcesz obliczyć średnią wszystkich ocen w tej kategorii, ale pomijając najniższą lub
przyjmując N najwyższych wartości, można go również skonfigurować. Daj mi znać, jeśli tego właśnie potrzebujesz.
Próbuję tylko pokazać łatwiejszy sposób osiągnięcia tego.
to pozwoli Ci wybrać „Najwyższy”
Jeśli chcesz obliczyć średnią wszystkich ocen w tej kategorii, ale pomijając najniższą lub
przyjmując N najwyższych wartości, można go również skonfigurować. Daj mi znać, jeśli tego właśnie potrzebujesz.
Próbuję tylko pokazać łatwiejszy sposób osiągnięcia tego.