Forhindre Google Classroom-ikonet ved synkronisering

Flere
1 år 2 uker siden #30816 by sdhumble@gmail.com
Forhindre Google Classroom-ikonet ved synkronisering ble opprettet av sdhumble@gmail.com
Hei, hver gang du synkroniserer en klasse, legger programmet til et google classroom-ikon til hver elev. Jeg fjerner deretter ikonene, men når jeg synkroniserer igjen, blir de lagt til igjen. Er det en måte å forhindre at disse ikonene legges til hver gang?

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.

Flere
1 år 2 uker siden #30817 by bert
Jeg er redd ikke. De er viktige å vite at eleven har blitt knyttet.
Jeg skal imidlertid ha det i bakhodet, kanskje som et alternativ i fremtiden.

Hvis du savner noe annet, gi meg beskjed
Følgende bruker(e) sa takk: sdhumble@gmail.com

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.

Flere
1 år 2 uker siden #30820 by bert
Gi meg beskjed hvis du vil bli med i beta-testene og prøve det alternativet
Følgende bruker(e) sa takk: sdhumble@gmail.com

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.